+31(0)6 12 02 73 01 (spoed)            info@aware-online.com      
OSINT Vacatures   ★     OSINT Support   ★     Registreren   ★     Inloggen   ★     Contact

OSINT Links - Gebruikersnamen

Op deze pagina treft u links naar websites en tools van derden die u kunt gebruiken in uw OSINT-onderzoek naar gebruikersnamen. In de tabel treft u de naam en omschrijving van de tool en treft u informatie over of u voor deze tool een (betaald) account nodig heeft. U kunt ook de filter gebruiken om te zoeken naar specifieke tools of naar de omschrijving daarvan.

Over de OSINT-links

Op deze pagina treft u links naar diverse websites van derden. De Aware Online Academy heeft geen enkel belang in deze websites en is niet aansprakelijk voor het gebruik daarvan. Wij adviseren u ten alle tijden om af te wegen of het gebruik van tools van derden gewenst is.

In onze OSINT-trainingen adviseren wij u welke tools u kunt gebruiken, maar ook hoe u handmatig onderzoek kunt plegen. Op die manier weet u zeker dat u geen ongewenste sporen bij derden achterlaat en kunt u uw onderzoekshandelingen (beter) verantwoorden in juridische procedures.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het gebruik van bovenstaande websites? Neemt u dan contact met ons op. Bekijkt u ook daarnaast onze andere OSINT-links en OSINT-tools.