Aware Online - Awareness Support

Awareness Support – Inzicht in risico’s en maatregelen

Onbewust deelt u meer informatie dan u denkt, bijvoorbeeld over waar u woont, wie uw familieleden zijn en waar uw kinderen naar school gaan. Helaas is deze informatie ook te vinden voor personen die kwade bedoelingen hebben. Speciaal voor personen die een verhoogde mate van privacy behoeven, hebben wij daarom de workshop ‘Bewust op het internet’ ontwikkeld. In deze workshop wordt u bewust gemaakt van de informatie die u dagelijks op het internet achterlaat, van de risico’s die hieraan verbonden zijn en van de maatregelen die u kunt nemen om uzelf en uw omgeving te beschermen. Dit noemen wij awareness support.

Wat leert u in deze workshop?

Denkt u dat uw profielen op sociale media goed afgeschermd zijn? Dan heeft u het waarschijnlijk mis. Wij laten u zien dat er vaak meer over u te vinden is dan u denkt. Onze workshops zijn modulair opgebouwd en kunnen naar wens worden aangepast en/of worden uitgebreid. In onze workshops kunt u bijvoorbeeld leren:

Welke informatie u bewust en onbewust op het internet achterlaat;
Hoe u op het internet te vinden bent (onze specialisten voeren een screening uit);
Dat afgeschermde accounts op sociale media vaak helemaal niet zo afgeschermd zijn als u denkt;
Welke risico’s u loopt als gevolg van het achterlaten van informatie op het internet;
Welke risico’s u loopt als u gebruik maakt van onbeveiligde wifi-netwerken;
Hoe u uw accounts op sociale media veiliger kunt instellen;
Welke maatregelen u kunt nemen om uzelf en uw omgeving op het internet te beschermen.

Locatie en tarieven

Uw investering voor deze workshop is volledig afhankelijk van het aantal deelnemers, van de inhoud en van de locatie van de workshop. De workshop kan bij u op locatie worden gegeven of op de trainingslocatie van Aware Online in Rotterdam. Voor meer informatie over onze tarieven klikt u op onderstaande knop.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden voor onze training? Neemt u dan contact met ons op via 076 53 29 610 of via onderstaande knop.

Contact opnemen   Onze expertise   Onze tarieven