Het boek ‘Bewust op het internet’!

‘Bewust op het Internet’
Wist u dat u dagelijks het risico loopt om het slachtoffer te worden van criminelen, van fraudeurs en zelfs van terroristen wanneer u informatie op het internet plaatst? Wist u dat het voor personen met kwade bedoelingen soms mogelijk is om binnen enkele seconden alles over u te weten te komen? En wist u dat zij deze informatie gemakkelijk kunnen misbruiken? Het boek ‘Bewust op het Internet‘ is de ideale manier om u bewust te worden van de gevaren die het plaatsen van informatie op het internet met zich meebrengt. Na het lezen van het boek heeft u inzicht in:

Boek bewust op het internet
        De persoonlijke informatie en de bedrijfsmatige informatie die er op het internet te vinden is;
        De risico’s die er verbonden zijn aan het plaatsen van persoonlijke informatie en bedrijfsmatige informatie              op het internet;
        De maatregelen die u kunt nemen om de risico’s van het plaatsen van persoonlijke en bedrijfsmatige              informatie op het internet te verkleinen.

Wat is de inhoud van het boek?
‘Bewust op het internet‘ telt 136 pagina’s en biedt niet alleen een uniek inzicht in de persoonlijk informatie en de bedrijfsmatige informatie die er dagelijks op websites en op sociale media geplaatst wordt, het beschrijft ook welke risico’s hieraan verbonden zijn en hoe personen en bedrijven zich kunnen wapenen tegen misbruik van door henzelf geplaatste informatie op het internet. Na het lezen van dit boek is men bewuster van het eigen internet gedrag wat de risico’s op misbruik van informatie door criminelen, fraudeurs en terroristen verkleint.

Om welke risico’s gaat het eigenlijk?
In het boek gaat het niet over hoe u uzelf moet beschermen tegen hackers, tegen virussen en tegen schadelijke software. U gaat ook niet lezen hoe u veilig op WIFI kan, hoe u uw wachtwoorden moet instellen of hoe uw computer of laptop moet beveiligen. Nee, u gaat lezen welke risico’s u loopt als u zelf informatie op het internet plaatst. Het gaat bijvoorbeeld over inbraak, cyberpesten en oplichting, over reputatieschade, datalekken en identiteitsfraude en over cyberstalking, bedrijfsspionage en terrorisme. Het belangrijkste is dat risico’s die besproken worden ook u kunnen overkomen.

Voor wie is het boek?
Het boek ‘Bewust op het internet‘ is uitermate geschikt voor iedereen die zich bewust wil worden van en die zich wil wapenen tegen de gevaren van het plaatsen van informatie op het internet. Het boek is geschikt voor uzelf, voor ouders, voor medewerkers en voor officials van bedrijven. De gevaren van het plaatsen van informatie op het internet raken immers iedereen.

Wat is de prijs van het boek?
De prijs bedraagt € 12,50 inclusief BTW.

Het boek bestellen?
Bewust op het Internet is in paperback-formaat en als ebook verkrijgbaar!

Bestel nu!