Trainingen en workshops voor jeugd, ouders en professionals

Aware Online biedt ouders, jeugd en professionals diverse praktische trainingen en workshops aan om hen bewust te maken van de risico’s die zij lopen als zij bepaalde informatie op het internet plaatsen. Hieronder ziet u een overzicht van deze trainingen en workshops.

Training ‘Bewust op het internet’
Deze training is gericht om verschillende doelgroepen inzicht te bieden in de risico’s die zij lopen als zij informatie op het internet plaatsen. Per doelgroep leggen wij de focus op verschillende risico’s, ook komen er verschillende maatregelen aan bod zodat cursisten leren hoe zij zichzelf en hun omgeving beter kunnen beschermen op het internet. Klik op de knop om direct naar de training te gaan.

Training ‘Veilig op sociale media’
Deze training is gericht om op een praktische en interactieve wijze samen met verschillende doelgroepen accounts op sociale media veiliger in te stellen. Zo komen onder andere het veiliger instellen van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Google+, enzovoorts aan bod. Uiteraard is er ruimte voor eigen vragen en wensen. Klik op de knop om direct naar de training te gaan.

Workshop ‘Opvoed(v)aardig op internet’
Deze training is speciaal gericht op professionals (werkzaam met ouders en jeugd) en voor ouders van kinderen tussen de 4-12 en de 12-18 jaar. In deze training leren wij ouders en professionals om aan de hand van pedagogische opvoedtools om in gesprek te gaan met (hun) kinderen om er voor te zorgen dat (hun) kinderen vertellen over hun internetgedrag en ouders en professionals hen kunnen adviseren over de risico’s hiervan. Klik op de knop om direct naar de workshop te gaan.

Training op maat
Naast bovenstaande trainingen is het uiteraard mogelijk dat wij een maatwerktraining voor verzorgen. In deze training kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn, hoelang de training moet duren, enzovoorts. Voor deze training maken wij vrijblijvend een offerte voor u op, welke u verder naar wens kunt aanpassen. Zo houdt u zelf uw kosten in de hand, wel zo fijn. Klik op de knop om direct naar de workshop te gaan.

De training volgen
Wilt u zich inschrijven voor een van onze trainingen? Of heeft u vragen over een van onze trainingen? Neemt u dan contact met ons via onderstaande knop.
Contact