Leeromgeving   ★    OSINT vacatures  ★    Contact  ★   

Onze partners

De Aware Online Academy werkt samen met onderstaande organisaties.

Hunchly is de enige bestaande Web Capture Tool die speciaal is ontwikkeld voor online onderzoeken. Hunchly legt automatisch alle webpagina’s vast die u bezoekt en voorziet deze van metadata en uw eigen notities.

Schippers IT

Schippers IT biedt oplossingen bij digitaal forensische problemen en zorgt met een team van gecertificeerde specialisten ook voor de aan- en verkoop van hoogwaardige hard- en softwareproducten.

IFFC

Het Institute for Financial Crime (IFFC) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en vormt de spil van een kennisintensief publiek-privaat netwerk op het gebied van financieel-economische criminaliteit (FEC).

IRS Logo

IRS heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het doen van onafhankelijk onderzoek op het gebied van fraude & integriteit. IRS biedt een totaalpakket van ‘forensic services’ die alle vormen van onderzoek omvatten.

Mediawijzernet Logo

Mediawijzer.net is het Nederlands netwerk voor mediawijsheid. Het doel van Mediawijzer.net is om samen met 1000 netwerkpartners alle kinderen en jongeren in Nederland in staat te stellen mediawijs te leven.

Digitale Nazorg Logo

Sinds 2013 biedt Digitale Nazorg innovatieve en technische oplossingen voor het inzichtelijk en toegankelijk maken van belangrijke, persoonlijke maar vooral dierbare data.

S-IMTAC

S-IMTAC is gespecialiseerd in Interim-management & Detachering, Opleidingen & Projecten en Vitaliteit. S-IMTAC geeft (job)coaching in de sector Banking, Finance, HR, Marketing & Communicatie.

Cyber Proof

Cyber Proof is gespecialiseerd in digitaal onderzoek en cyber security en werkt samen met cyber security professionals. Cyber Proof voorkomt, adviseert en onderzoekt cyber incidenten en frauduleus gedrag.

MP Analytics logo

MP Analytics BV uit Eindhoven is gespecialiseerd in (IT) Audit & Risk Services, Data & Proces Mining Analytics, Interne beheersings-consultancy, Fraude-onderzoeken en Data Analytics & Fraude trainingen.

Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden? Neemt u dan contact met ons op.