OSINT vacatures   ★     Inloggen   ★     Contact
  • Nederlands
  • Engels

Onze partners

De Aware Online Academy werkt samen met onderstaande organisaties.

Schippers IT

Schippers IT biedt oplossingen bij digitaal forensische problemen en zorgt met een team van gecertificeerde specialisten ook voor de aan- en verkoop van hoogwaardige hard- en softwareproducten.

IRS Logo

IRS heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het doen van onafhankelijk onderzoek op het gebied van fraude en integriteit. IRS biedt een totaalpakket van ‘forensic services’ die alle vormen van onderzoek omvatten.

IFFC

Het Institute for Financial Crime (IFFC) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en vormt de spil van een kennisintensief publiek-privaat netwerk op het gebied van financieel-economische criminaliteit (FEC).

Digitale Nazorg Logo

Sinds 2013 biedt Digitale Nazorg innovatieve en technische oplossingen voor het inzichtelijk en toegankelijk maken van belangrijke, persoonlijke maar vooral dierbare data.

Mediawijzernet Logo

Mediawijzer.net is het Nederlands netwerk voor mediawijsheid. Het doel van Mediawijzer.net is om alle kinderen en jongeren in Nederland in staat te stellen mediawijs te leven.

I-Finish Logo

In het huidige digitale tijdperk blijf je als nabestaande ongevraagd achter met een digitale erfenis. I-Finish helpt je door zaken op te zeggen, inzichtelijk te maken en veilig te stellen.

S-IMTAC

S-IMTAC is gespecialiseerd in Interim Management / Detachering, Opleidingen & Projecten en Vitaliteit. S-IMTAC geeft adviezen (job) coaching in de sector Banking, Finance, HR en Marketing & Communicatie.

Cyber Proof

Cyber Proof is gespecialiseerd in digitaal onderzoek en cyber security en werkt samen met cyber security professionals. Cyber Proof voorkomt, adviseert en onderzoekt cyber incidenten en frauduleus gedrag.

MP Analytics logo

MP Analytics BV uit Eindhoven is gespecialiseerd in (IT) Audit & Risk Services, Data & Proces Mining Analytics, Interne beheersings-consultancy, Fraude-onderzoeken en Data Analytics & Fraude trainingen.

Ook partner worden?

Wilt u ook partner worden? Neemt u dan contact met ons op.