Aware Online - Onze tarieven

Onze tarieven – Wat is uw investering?

Wat kost het om osint-ondersteuning in te schakelen? Om een workshop te laten verzorgen? Of om mij van het internet te verwijderen? En is er bij een langdurig project ook korting mogelijk? Op deze pagina leest u meer over onze tarieven en over onze staffelkorting. 

Onze prijskaartjes

Onze specialisten kunnen u ondersteunen op het gebied van open source intelligence (osint), privacy en awareness. Hieronder leest u wat onze verschillende tarieven voor deze dienstverlening zijn.

OSINT SUPPORT: onze specialisten werken op basis van uren maal tarief. Dat betekent dat als u onze ondersteuning bijvoorbeeld voor 10 uur nodig heeft, u ook voor 10 uur ondersteuning betaalt. Duren opdrachten en/of projecten langer dan een een aantal uur? Dan kunt u ons ook voor een vast tarief per maand inhuren. De hoogte van deze vaste tarieven zijn in dat geval afhankelijk van het aantal uren dat u ons per maand inschakelt. Huurt u ons voor drie maanden in? Dan is ons tarief uiteraard lager dan wanneer u onze hulp slechts één maand inschakelt. Dit noemen wij staffelkorting. Meer over onze OSINT-support leest u hier.

PRIVACY SUPPORT: onze medewerkers werken ook hier op basis van uren maal tarief. Uiteraard is het kennismakingsgesprek tussen u en een van onze medewerkers geheel vrijblijvend. In dat gesprek maken wij namelijk gezamenlijk een overzichtelijk en gestructureerd plan zodat voor ons beiden duidelijk is wat er moet gebeuren, en voor u welke kosten hieraan verbonden zijn. Uiteraard kunt u onze hulp ten alle tijden beëindigen en is staffelkorting mogelijk (indien een project langer duurt dan een aantal uren). Meer over onze PRIVACY-support leest u hier.

AWARENESS SUPPORT: onze specialisten geven bewustwordingsworkshops welke geheel maatwerk zijn en naar uw wens kunnen worden aangepast en/of worden ingevuld. Uw investering voor een dergelijke workshop is afhankelijk van het aantal deelnemers, van de inhoud van de workshop en van de locatie van de workshop. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om de workshop op uw locatie te laten plaatsvinden en kunt u ervoor kiezen om de workshop uit te breiden met een ‘screening’ van de deelnemers. Meer over onze AWARENESS-support leest u hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze tarieven, neemt u dan contact met ons op via 076 53 29 610 of klikt u op onderstaande contact-knop om naar ons contactformulier te gaan.

Contact opnemen   Over Aware Online   Onze expertise