Aware Online - Onze tarieven

Onze tarieven – Wat is uw investering?

Wat kost het om onze privacy-ondersteuning in te schakelen? Of om een maatwerk-training te laten verzorgen? Of om mij van het internet te verwijderen? En is er bij een langdurig project ook korting mogelijk? Op deze pagina leest u meer over onze tarieven en over onze staffelkorting. 

Onze prijskaartjes

Hieronder leest u wat de verschillende tarieven voor onze dienstverlening zijn.

PRIVACY SUPPORT: onze specialisten werken op basis van uren maal tarief. Dat betekent dat als u onze ondersteuning bijvoorbeeld voor 10 uur nodig heeft, u ook voor 10 uur ondersteuning betaalt. Uiteraard is het kennismakingsgesprek tussen u en een van onze medewerkers geheel vrijblijvend. In dat gesprek maken wij namelijk gezamenlijk een overzichtelijk en gestructureerd plan zodat voor ons beiden duidelijk is wat er moet gebeuren, en voor u welke kosten hieraan verbonden zijn. Uiteraard kunt u onze hulp ten alle tijden beëindigen en is staffelkorting mogelijk (indien een project langer duurt dan een aantal uren). Meer over onze privacy-support leest u hier.

PRIVACY TRAINING: onze specialisten verzorgen diverse trainingen op het gebied van digitale veiligheid en privacy welke geheel maatwerk zijn en naar uw wens kunnen worden aangepast en/of worden ingevuld. Uw investering voor een dergelijke training is afhankelijk van het aantal deelnemers, van de inhoud van de training en van de locatie van de training. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om de training op uw locatie te laten plaatsvinden en kunt u ervoor kiezen om de training uit te breiden met een ‘screening’ van de deelnemers. Meer over onze trainingen op het gebied van digitale veiligheid en privacy leest u hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze tarieven, neemt u dan contact met ons op via 076 53 29 610 of klikt u op onderstaande contact-knop om naar ons contactformulier te gaan.

Contact opnemen   Over Aware Online   Onze expertise