Over Aware Online

Over Aware Online – Wie zijn wij?

Op deze pagina leest u meer over Aware Online en over onze dienstverlening.

Over Aware Online

Aware Online is eind 2016 opgericht door specialisten op het gebied van open source intelligence (osint) en social media intelligence (socmint). Onze specialisten gebruiken hun uitgebreide kennis en ervaring voor:

OSINT SUPPORT: onze specialisten bieden ondersteuning in onderzoeken op het gebied van open source intelligence (osint) en/of social media intelligence (socmint). Onze specialisten helpen u verder als u vastloopt in een onderzoek en/of voeren kort of langlopende opdrachten op projectbasis uit. Klikt u hier voor meer informatie.

PRIVACY SUPPORT: onze medewerkers bieden ondersteuning aan personen die een verhoogde behoefte hebben om zich te verbergen op het internet. Naast dat wij hen helpen met online strategieën, kunnen wij hen helpen informatie in kaart te brengen, informatie te verwijderen en te monitoren of informatie op het internet geplaatst wordt. Uiteraard dienen deze personen hiervoor een legitieme reden te hebben. Klikt u hier voor meer informatie.

AWARENESS SUPPORT: onze specialisten geven bewustwordingsworkshops waarin de risico’s van het plaatsen van informatie op het internet centraal staat. Deelnemers leren onder andere welke informatie zij bewust en onbewust achterlaten op het internet, welke risico’s hieraan verbonden zijn en welke maatregelen zij kunnen nemen om zichzelf en hun omgeving op het internet te beschermen. Klikt u hier voor meer informatie.

Waarom kiest u voor Aware Online?

Bij Aware Online draait alles om u. Onze medewerkers doen namelijk hun uiterste best om zich in te leven in uw situatie zodat zij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Dit betekent dat onze medewerkers samen met u bespreken waar u tegen aan loopt, om zo samen te kijken naar een oplossing.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening, neemt u dan contact met ons op via 076 53 29 610 of klikt u op onderstaande contact-knop om naar ons contactformulier te gaan.

Contact opnemen   Onze expertise   Onze klanten