06 12 02 73 01 (spoed)            info@aware-online.com
Naar de leeromgeving   ★     OSINT vacatures   ★     STAP-budget    ★     Contact

Gebruik het STAP-budget (t.w.v. € 1.000 euro!) om een OSINT-training te volgen!

Het STAP-budget is een nieuwe vergoeding voor scholing vanuit de overheid en staat voor Stimulering van de ArbeidsmarktPositie. Met het STAP-budget kunt u jaarlijks voor maximaal 1.000,- euro aan bij het UWV/DUO geregistreerde trainingen volgen. Omdat onze OSINT-trainingen door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) zijn geaccrediteerd, komen onze trainingen in aanmerking voor deze subsidie. Op deze pagina leest u hoe u het STAP-budget kunt aanvragen om onze OSINT-trainingen te volgen. De eerstvolgende STAP-aanvraagronde is op  2 januari 2023 om 10:00.

U kunt met het STAP-budget bij ons de volgende trainingen volgen:

Bovengenoemde opleidingen vormen samen de geaccrediteerde Post-HBO Registeropleiding tot Certified Open Source Intelligence Expert®.

00Days
00Hours
00Min
00Sec
Stap 1

Stap 1: Aanmelden

Meld u via onze website aan voor een van onze trainingen die in het STAP-scholingsregister staan. U kunt zich aanmelden voor onze OSINT-training I (Beginner), OSINT-training II (Professional) en OSINT-training III (Expert).

Stap 2: Ontvang STAP-aanmeldingsbewijs

Na uw inschrijving ontvangt u van ons een aanmeldbewijs. Op dit aanmeldbewijs staan alle benodigdheden om het STAP-budget bij het UWV te kunnen aanvragen. Het aanmeldbewijs heeft u nodig in de volgende stap.

Stap 2
Stap 3

Stap 3: Aanvragen STAP-budget

Ga naar het STAP-portaal van het UWV. Vraag in het portaal een STAP-budget aan en upload het aanmeldbewijs dat u van ons heeft ontvangen. U kunt het STAP-portaal hier vinden: www.stapuwv.nl/login?p=stapaanvraag. Let op: de aanvraag dient minimaal 4 weken voor de start van de opleiding aangevraagd worden!

Stap 4: STAP-budget wordt uitbetaald

Zodra het UWV uw inschrijving heeft goedgekeurd wordt het STAP-budget als voorschot aan ons uitgekeerd. U ontvangt daar vanuit het UWV of van ons een bericht over. Dit betekent dat u uw training bij ons kunt starten.

Stap 4
Stap 5

Stap 5: Start opleiding

Binnen drie maanden nadat u uw training bij ons heeft gevolgd controleert het UWV of de training is afgerond. Ook controleert het UWV of aan alle verplichte subsidieregelingen is voldaan. U heeft hier geen actie voor te ondernemen.

Meer informatie

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de aanvraag van het STAP-budget voor onze OSINT-trainingen? Neemt u dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wij helpen u graag met uw inschrijving. Ook kunt u terecht op de website van het UWV.