Trainingen Digitale Veiligheid en Privacy

Aware Online verzorgt trainingen op het gebied van digitale veiligheid en privacy voor verschillende doelgroepen. Deze trainingen zijn bedoeld voor personen die een verhoogd belang hebben bij hun eigen online veiligheid en privacy. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medewerkers van opsporingsinstanties of aan medewerkers die betrokken zijn bij de bestrijding van ondermijning. Deze trainingen zijn ook geschikt voor onderzoekers en onderzoeksjournalisten. Laatstgenoemde doelgroep leren wij niet alleen hoe zij zichzelf online beter kunnen beschermen, maar ook hoe zij hun bronnen beter kunnen beschermen.

Wij hebben op dit moment onderstaande trainingen op maat ontwikkeld:

Training voor medewerkers Opsporing
Deze training is bedoeld voor medewerkers van organisaties die zijn belast met de online opsporing van strafbare feiten zoals bijvoorbeeld medewerkers van de Politie, de FIOD, Inspectie SZW, de Koninklijke Marechaussee en gemeenten (sociaal rechercheurs).

Training voor bestrijders Ondermijning
Deze training is bedoeld voor medewerkers van organisaties die zich bezig houden met de bestrijding van ondermijning en ondermijnende criminaliteit. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers van gemeenten, het OM, de Belastingdienst, FIU, de Inspectie SZW en het RIEC/LIEC.

Training voor Onderzoeksjournalisten
Deze training is bedoeld voor onderzoekers en onderzoeksjournalisten die meer willen weten over het doen van veilig online onderzoek en het beschermen van hun bronnen.

Inschrijven en meer informatie

Wil u zich direct inschrijven voor een van bovenstaande trainingen? Klikt u dan op de knop ‘Inschrijven’ hieronder. Wilt u eerst meer informatie over een van de trainingen ? Klikt u dan op ‘Meer info’ naast de training of neem via onderstaande knop contact op met een van onze medewerkers.

Inschrijven Contact