Twitter instellingen

Tips voor het veilig instellen van een Twitter-account
We bevinden ons dagelijks veel op het internet: we volgen het nieuws, verkopen tweedehands spullen en plaatsen berichten via sociale media als Facebook, Twitter en Instagram. Ondanks alle tijd die we in onze online activiteiten steken, zijn we ons vaak niet bewust van onze online veiligheid. Zo staan we vaak niet stil bij welke informatie we op het internet plaatsen, wie deze informatie nog meer kan zien en hoe deze informatie misbruikt kan worden.

Aware Online is er om je hierbij te helpen. Je zult zien dat het soms een kleine moeite kost om een bepaalde instelling op jouw accounts te wijzigen en dat het soms verstandig is om bepaalde informatie niet online te zetten. Door hier bewuster mee om te gaan, bescherm je jezelf en jouw omgeving en kun je de kans op misbruik van informatie verkleinen.

Op deze pagina zijn de verschillende instellingen voor Twitter te vinden. Wij raden je aan om deze goed door te nemen en om je instellingen aan te passen. Op deze manier ben je een stuk veiliger op Twitter!

LocatiedelingTweetprivacyFototaggenVindbaarheidPrivéberichten
Locatiedeling
Klik hier om naar de instellingen te gaan voor het delen van jouw precieze locatie op Twitter.
Tweetprivacy
Klik hier om naar de instellingen te gaan voor het instellen van meer privacy voor jouw tweets.
Fototaggen
Klik hier om naar de instellingen te gaan voor wie jou kan taggen in foto’s.
Vindbaarheid
Klik hier om naar de instellingen te gaan voor hoe jij gevonden kan worden via jouw e-mail en telefoonnummer
Privéberichten
Klik hier om naar de instellingen te gaan om geen privéberichten meer van onbekenden te ontvangen.

Instellingen voor andere sociale media
Ben je benieuwd naar onze tips voor het veiliger instellen van accounts op andere sociale media? Klik dan op de knop hieronder voor meer tips!

PRIVACY tips