OSINT Videodatabase   ★     OSINT vacatures   ★     OSINT support   ★     Contact

Update Coronavirus – 03-02-2021

Beste relatie,

Gisteravond 2 februari 2021 is er door de Nederlandse overheid een persconferentie gehouden met daarin een update over de maatregelen die getroffen zijn om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. U bent er ongetwijfeld van op de hoogte dat de door het kabinet ingestelde “lockdown” verlengd is tot en met 2 maart 2021. Deze verlening van de lockdown is van invloed op de trainingen en workshops die Aware Online aanbiedt. In dit bericht lees u meer over de status van onze trainingen en workshops en over wat op uw situatie van toepassing is (klik hier voor Pdf-formaat).

"Open inschrijving"-trainingen tussen 3 februari 2021 en 2 maart 2021

Al onze klassikale trainingen en workshops die in de vorm van een “open inschrijving” gepland staan in de periode tussen 3 februari 2021 en 2 maart 2021 zullen helaas niet in klassikale vorm doorgang vinden. Alle cursisten die zich hebben ingeschreven voor een training of workshop zullen daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte gesteld worden. Cursisten kunnen ervoor kiezen om hun training of workshop in digitale vorm bij te wonen of om hun training of workshop te verplaatsen naar een datum na 2 maart 2021.

"In-company"-trainingen tussen 3 februari 2021 en 2 maart 2021

Voor alle klassikale trainingen en workshops die in de vorm van een “in-company”-training  gepland staan in de periode tussen 3 februari 2021 en 2 maart 2021 zullen wij met onze opdrachtgevers overleg voeren. Heeft u een in-company training bij ons geboekt? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maatregelen op onze trainingslocaties

Wij kunnen ons voorstellen dat u op dit moment vragen heeft over hoe klassikale trainingen na 2 maart 2021 bij ons vormgegeven zullen worden. Om deze reden hebben wij per trainingslocatie een “Coronaprotocol” opgesteld welk protocol alle cursisten voorafgaande aan hun training zullen ontvangen. Het protocol voldoet aan de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn gesteld en biedt inzicht in de door onze trainingslocaties, trainers en cursisten te treffen maatregelen om veilig een training te kunnen volgen.

Live webinars

Ons team beschikt over de benodigde audiovisuele middelen om trainingen en workshops als online webinar aan te bieden. Indien u geïnteresseerd bent in een training of workshop (op maat) voor uw organisatie dan informeren wij u graag over de mogelijkheden. Bekijk de volgende pagina voor meer informatie over onze online webinars.

Mocht u naar aanleiding van de bovenstaande berichtgeving vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Namens het team van Aware Online alle goeds gewenst.

Een vriendelijke groet,

Team Aware Online