Update Coronavirus    ★     OSINT vacatures   ★     OSINT support   ★     Contact
  • Nederlands
  • Engels

Update Coronavirus – 24-03-2020

Beste relatie,

Gisteren zijn er door de Nederlandse overheid aanvullende maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Deze maatregelen zijn van invloed op de trainingen en workshops die Aware Online aanbiedt. In dit bericht lees u meer over de status van onze trainingen en workshops en over wat op uw situatie van toepassing is (klik hier voor Pdf-formaat).

Open trainingen tot en met 6 april 2020

Al onze open trainingen en workshops die in de periode tot en met 6 april 2020 stonden ingepland zijn verplaatst naar andere data in 2020. Alle betrokken cursisten hebben van ons een voucher ontvangen om de door hun ingeplande training en/of workshops zonder bijkomende kosten op een ander moment in 2020 te volgen.

Open trainingen van 7 april 2020 tot en met 1 juni 2020

Al onze open trainingen en workshops die ingepland stonden in de periode vanaf 7 april 2020 tot en met 1 juni 2020 zullen voor wat betreft de lesvorm gewijzigd worden in online webinars. Deze trainingen en workshops zullen dus doorgaan, maar op afstand en met behulp van audiovisuele middelen. Alle cursisten die ingepland staan voor een training of workshop ontvangen hier uiterlijk vrijdag 27 maart 2020 een bericht over.

Open trainingen na 1 juni 2020

Al onze trainingen en workshop op basis van een “open inschrijving” die gepland staan in de periode ná 1 juni 2020 zullen doorgang vinden. Wij zien op basis van de huidige situatie rondom het coronavirus (vooralsnog) geen reden om deze trainingen en workshops te verplaatsen maar houden uiteraard de situatie nauwlettend in de gaten. Wij informeren u zo spoedig mogelijk over uw training of workshop indien de situatie verandert.

In-company trainingen

Heeft u een in-company training of workshop bij ons ingepland? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de status van uw training of workshop met u te bespreken. Wij denken graag met u mee over mogelijke oplossingen.

Training in de vorm van e-learning

Ons team is druk bezig met de ontwikkeling van een e-learning (een online leeromgeving) waarmee wij alle “thuiswerkers” van dienst kunnen zijn. Meer informatie over de inhoud en vorm van deze e-learning wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Mocht u naar aanleiding van de bovenstaande berichtgeving vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Namens het team van Aware Online alle goeds gewenst.

Een vriendelijke groet,

Team Aware Online

Eerdere updates

Klik hier om onze update van 16 maart 2020 te bekijken.