Update Coronavirus    ★     OSINT vacatures   ★     OSINT support   ★     Contact
  • Nederlands
  • Engels

Update Coronavirus – 4-11-2020

Beste relatie,

Gisteravond 3 november 2020 is er door de Nederlandse overheid een persconferentie gehouden met daarin een update over de maatregelen die getroffen zijn om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. U bent er ongetwijfeld van op de hoogte dat er door het kabinet aanvullende maatregelen getroffen zijn. De op dit moment van kracht zijnde maatregelen zijn van invloed op de trainingen en workshops die Aware Online aanbiedt. In dit bericht lees u meer over de status van onze trainingen en workshops en over wat op uw situatie van toepassing is. In dit bericht lees u meer over de status van onze trainingen en workshops en over wat op uw situatie van toepassing is (klik hier voor Pdf-formaat).

"Open inschrijving"-trainingen vanaf 4 november 2020

Al onze klassikale trainingen en workshops die in de vorm van een “open inschrijving” gepland staan in de periode vanaf 4 november 2020 zullen in klassikale vorm doorgang vinden.

"In-company"-trainingen vanaf 4 november 2020

Voor alle klassikale trainingen en workshops die in de vorm van een “in-company”-training  gepland staan in de periode vanaf 4 november 2020 zullen wij met onze opdrachtgevers overleg voeren. Heeft u een in-company training bij ons geboekt? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maatregelen op onze trainingslocaties

Wij kunnen ons voorstellen dat u op dit moment vragen heeft over hoe klassikale trainingen bij ons vormgegeven zullen worden. Om deze reden hebben wij per trainingslocatie een “Coronaprotocol” opgesteld welk protocol alle cursisten voorafgaande aan hun training zullen ontvangen. Het protocol voldoet aan de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn gesteld en biedt inzicht in de door onze trainingslocaties, trainers en cursisten te treffen maatregelen om veilig een training te kunnen volgen.

Live webinars

Ons team beschikt over de benodigde audiovisuele middelen om trainingen en workshops als online webinar aan te bieden. Indien u geïnteresseerd bent in een training of workshop (op maat) voor uw organisatie dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Mocht u naar aanleiding van de bovenstaande berichtgeving vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Namens het team van Aware Online alle goeds gewenst.

Een vriendelijke groet,

Team Aware Online

Eerdere updates

Klik hier om onze update van 14 oktober 2020 te bekijken.

Klik hier om onze update van 1 juni 2020 te bekijken.

Klik hier om onze update van 15 mei 2020 te bekijken.

Klik hier om onze update van 22 april 2020 te bekijken.

Klik hier om onze update van 24 maart 2020 te bekijken.

Klik hier om onze update van 16 maart 2020 te bekijken.