Update Coronavirus    ★     OSINT vacatures   ★     OSINT support   ★     Contact
  • Nederlands
  • Engels

Update Coronavirus – 01-06-2020

Beste relatie,

Op woensdag 27 mei 2020 is er door de Nederlandse overheid een persmoment geweest waarin een update werd gegeven over de maatregelen die getroffen zijn om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. U bent er ongetwijfeld van op de hoogte dat de planning voor de versoepeling van de coronamaatregelen op hoofdlijnen van kracht blijft. De op dit moment van kracht zijnde en voorgenomen maatregelen zijn van invloed op de trainingen en workshops die Aware Online aanbiedt. In dit bericht lees u meer over de status van onze trainingen en workshops en over wat op uw situatie van toepassing is (klik hier voor Pdf-formaat).

Trainingen na 1 juni 2020

Al onze klassikale trainingen en workshops die gepland staan in de periode ná 1 juni 2020 zullen in klassikale vorm doorgang vinden. Omdat er bij diverse congrescentra, hotelketens (en diens brancheverenigingen) de afgelopen weken veel onduidelijkheid is geweest over de interpretatie van sommige overheidsmaatregelen, hebben wij bij Aware Online besloten om al onze trainingen en workshops die gepland staan in de maanden juni en juli 2020 te verzorgen op alternatieve locaties. Concreet betekent dit dat per training een geschikte alternatieve locatie is geselecteerd en dat alle cursisten zo spoedig mogelijk geïnformeerd worden over de wijziging van hun trainingslocatie*.

* Uiteraard is bij de selectie van een alternatieve locatie rekening gehouden met de eerder ingeplande locatie, met de bereikbaarheid van de locatie per auto en openbaar vervoer en met de voorwaarde om maatregelen te treffen om de veiligheid van onze cursisten en trainers te kunnen waarborgen.

Maatregelen op onze trainingslocaties

Wij kunnen ons voorstellen dat u op dit moment vragen heeft over hoe klassikale trainingen na 1 juni 2020 vormgegeven zullen worden. Om deze reden hebben wij per trainingslocatie een “Coronaprotocol” opgesteld welk protocol alle cursisten voorafgaande aan hun training zullen ontvangen. Het protocol voldoet aan de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn gesteld en biedt inzicht in de door onze trainingslocaties, trainers en cursisten te treffen maatregelen om veilig een training te kunnen volgen.

Live webinars

Ons team beschikt over de benodigde audiovisuele middelen om trainingen en workshops als online webinar aan te bieden. Indien u geïnteresseerd bent in een training of workshop (op maat) voor uw organisatie dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Mocht u naar aanleiding van de bovenstaande berichtgeving vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan contact met ons op.

Namens het team van Aware Online alle goeds gewenst.

Een vriendelijke groet,

Team Aware Online

Eerdere updates

Klik hier om onze update van 15 mei 2020 te bekijken.

Klik hier om onze update van 22 april 2020 te bekijken.

Klik hier om onze update van 24 maart 2020 te bekijken.

Klik hier om onze update van 16 maart 2020 te bekijken.