+31 (0)765329610            info@aware-online.com
    Leeromgeving   |   Onderzoek   |   Werken bij   |   OSINT vacatures   |   Contact   |   
Post HBO-Registeropleiding OSINT Aware Online

𝐆𝐨𝐞𝐝 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐬! Met trots kunnen wij mededelen dat het CPION op basis van onze evaluatieresultaten heeft besloten om de registratie van onze SPEN-Registeropleiding tot 𝘊𝘦𝘳𝘵𝘪𝘧𝘪𝘦𝘥 𝘖𝘱𝘦𝘯 𝘚𝘰𝘶𝘳𝘤𝘦 𝘐𝘯𝘵𝘦𝘭𝘭𝘪𝘨𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘚𝘱𝘦𝘤𝘪𝘢𝘭𝘪𝘴𝘵® en de registratie van onze Post HBO-Registeropleiding tot 𝘊𝘦𝘳𝘵𝘪𝘧𝘪𝘦𝘥 𝘖𝘱𝘦𝘯 𝘚𝘰𝘶𝘳𝘤𝘦 𝘐𝘯𝘵𝘦𝘭𝘭𝘪𝘨𝘦𝘯𝘤𝘦 𝘌𝘹𝘱𝘦𝘳𝘵® te verlengen. 🎉

Het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) heeft ons 𝐠𝐞𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐞𝐫𝐝 met de bijzonder hoge deelnemerswaardering en met de adviescommissie, waarvan onze leden individueel uitgebreid feedback hebben geleverd. Volgens het CPION hebben zij daarmee aantoonbaar een actieve rol vervuld bij de kwaliteitsbewaking van de inhoud uitvoering van onze opleidingen.

Bij Aware Online hechten wij veel waarde aan bovenstaande. Wij zetten ons dagelijks in om de kwaliteit van onze lesstof zo hoog mogelijk te houden en waar nodig te verbeteren. Wij doen dit om de OSINT-expertise van morgen te ontwikkelen en om deze te delen met eenieder die zich inzet voor een veiligere wereld.

Wij bedanken onze cursisten, onze trainers en onze adviescommissieleden voor hun feedback op en bijdragen aan onze trainingen.