06 12 02 73 01 (spoed)            info@aware-online.com
Naar de leeromgeving   ★     OSINT vacatures   ★     OSINT support   ★     Contact

Eerstvolgende training:

4-5-6-7 okt (VOL)

13-14-15-16 dec (nog 6)

9:00- 17:00

Amsterdam & Breda (zie onder)

2.475,- (btw-vrij)

Bram Martin & Nico Dekens

Inclusief digitale leeromgeving

Inclusief OSINT-videodatabase

Een absolute must voor iedereen die nét een stap verder wil

     – Medewerker overheidsorganisatie

OSINT-training III (Expert)

De OSINT-training III (Expert) vormt een vervolg op de OSINT-training I (Beginner) en de OSINT-training II (Professional). In deze training wordt u opgeleid tot expert op het gebied van Open Source Intelligence (OSINT). Na het volgen van deze training is uw kennis op het gebied van rechercheren op het internet van bijzonder hoog niveau. Slaagt u voor het examen? Dan mag u de titel Certified Open Source Intelligence Expert® voeren.

Leer sociale netwerkanalyses te verrichten
Haal meer informatie uit API’s
Leer open source tools te gebruiken
Werk met (eigen) python scripts
Maak concrete inlichtingenproducten
OSINT training III Expert

Deze training is het laatste onderdeel van de SPHBO-Registeropleiding tot Certified Open Source Intelligence Expert®.

Over deze opleiding

De OSINT-training III (Expert) is een vervolg op de OSINT-training I (Beginner) en de OSINT-training II (Professional) en vormt de derde en laatste module van de Post HBO-Registeropleiding tot Certified Open Source Intelligence Expert®.

De SPHBO-Registeropleiding tot Certified Open Source Intelligence Expert® is een praktische en interactieve opleiding waarin het veilig vergaren, monitoren, vastleggen en analyseren van informatie uit openbare bronnen op het internet en sociale media centraal staat.

Door het volgen van de geaccrediteerde opleiding doet de student kennis en vaardigheden op om binnen de kaders van de wet op een veilige en effectieve manier informatie op het internet te zoeken en te analyseren, om deze informatie gestructureerd op te slaan en om hierover op gedegen wijze te rapporteren.

De in deze SPHBO-Registeropleiding opgedane kennis en vaardigheden bieden de student een toegevoegde waarde om aan te slag te gaan als rechercheur, analist of onderzoeker binnen de publieke en private sector of binnen een organisatie waarin de Certified Open Source Intelligence Expert® zich in het kader van opsporing, handhaving of intelligence bezig houdt met het vergaren van informatie op het internet.

De OSINT-training III (Expert) is bedoeld voor rechercheursanalisten en onderzoekers die zich voor wat betreft kennis, inzicht, houding en vaardigheden willen onderscheiden van de gemiddelde OSINT-medewerker. De training is om die reden speciaal bedoeld voor medewerkers die dagelijks bezig zijn met het verrichten van open bronnenonderzoeken op het internet en die daar verdieping in willen.

De opleiding is onder andere geschikt voor medewerkers van de politie, defensie, inlichtingendiensten (AIVD, MIVD), bijzondere opsporingsdiensten (FIOD, ISZW-DO, NVWA-IOD, ILT-IOD), de Koninklijke Marechaussee, de Rijksrecherche, Teams Criminele Inlichtingen, toezichthouders (AFM, ACM, ISZW, ILT, NVWA), RIEC, LIEC, gemeenten, Douane, het UWV, verzekerings- en creditcardmaatschappijen, banken, particulier onderzoeksbureaus, advocatenkantoren, redacties, NGO’s en bedrijven met interne fraude-afdelingen.

Het doel van de vierdaagse OSINT-training III (Expert) is dat u na het volgen van deze training zelfstandig, binnen de geldende juridische kaders en op een veilige wijze een effectief en kwalitatief hoogwaardig internetonderzoek kunt verrichten en dat u hierover op gedegen wijze kunt rapporteren.

Het programma van deze training wordt binnenkort online geplaatst.

U sluit de training af met een examen welke u na een positieve uitslag de titel Certified Open Source Intelligence Expert (COE®) oplevert.

De prijs voor een open inschrijving bedraagt € 2.475,- vrijgesteld van omzetbelasting*. In deze training zijn lunch, koffie/thee, studiematerialen, één jaar toegang tot onze digitale leeromgeving en één maand toegang tot onze OSINT-videodatabase inbegrepen. Wilt u deze training in-company volgen? Dan stellen wij graag een offerte op basis van uw wensen op.

* De Aware Online Academy kan u deze training vrijgesteld van omzetbelasting aanbieden omdat Aware Online Academy een Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)-geregistreerd opleidingsinstituut is.

Als cursist van Aware Online krijgt u één jaar toegang tot onze digitale leeromgeving. In deze leeromgeving treft u onder andere oefenopdrachten, naslagwerken en trainingsvideo’s.

Oefenopdrachten

Alle oefenopdrachten die tijdens onze klassikale of online training worden gemaakt, kunt u terugvinden in onze digitale leeromgeving. Zo kunt u niet alleen tijdens de training maar zelfs tot één jaar na de training oefenopdrachten maken om de lesstof eigen te maken.

Heeft u een oefenopdracht fout beantwoord? Dan kunt u lezen wat het juiste antwoord is en hoe u tot dat antwoord had kunnen komen. Heeft u een oefenopdracht juist beantwoord? Dan krijgt u daarmee XP-punten waarmee steeds hoger op het scorebord kunt komen op het op te nemen tegen medecursisten.

Naslagwerken

In onze digitale leeromgeving treft u handige naslagwerken aan. Dit zijn veelal Pdf-bestanden waarin bijvoorbeeld Google Operators, WHOIS-terminologie en stappenplannen zijn opgenomen. De Pdf-bestanden kunt u indien gewenst downloaden om op een later moment te kunnen raadplegen.

Trainingsvideo’s

In onze digitale leeromgeving staan korte uitlegvideo’s die u kunt gebruiken om op te zoeken “hoe iets ook al weer moet”. Als cursist van Aware Online zijn alle video’s die behoren bij de OSINT-training III (Expert) standaard één maand inbegrepen, optioneel kunt u deze toegang verlengen en uitbreiden naar alle trainingsvideo’s.

Als cursist van Aware Online krijgt u standaard één maand toegang tot de OSINT-videodatabase uit onze digitale leeromgeving. De ruim 100 video’s in deze database betreffen uitlegvideo’s die u kunt gebruiken om op te zoeken “hoe iets ook al weer moet”.

Voor meer informatie over de OSINT-videodatabase verwijzen wij u graag naar deze pagina. Voor een overzicht van de video’s die in de database staan klikt u hier. Als cursist van de OSINT-training III (Expert) krijgt u toegang tot alle video’s waarachter het cijfer “3” staat. Optioneel kunt u de toegang tot de database verlengen en uitbreiden naar alle video’s uit de database.

Locatie
De training van 4, 5, 6 en 7 oktober 2021 wordt verzorgd als “open inschrijving” op locatie van Apollo Hotel Breda. Deze locatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar en deze locatie beschikt over voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Uiteraard kunnen wij deze training ook als “in-company”-training bij u op locatie uitvoeren.

Duur
Deze training duurt in totaal 4 lesdagen. De lestijden van deze training zijn van 09:00 tot 17:00.

Data
Deze training wordt in 2021 als “open inschrijving” gegeven op:

Datum Docent Locatie Plaatsen Inschrijven
4-5-6-7 okt 2021 Bram & Nico Apollo Hotel Breda VOL Klik hier
13-14-15-16 dec 2021 Bram & Nico BCN A’dam Arena 6 Klik hier