+31 (0)765329610            info@aware-online.com
    Leeromgeving   |   Onderzoek   |   Werken bij   |   OSINT vacatures   |   Contact   |   

OSINT Videodatabase

Bij Aware Online hebben wij een digitale leeromgeving met daarin een OSINT videodatabase. In deze videodatabase treft u meer dan 100 handige online trainingsvideo’s aan. Deze video’s zijn bedoeld om snel op te kunnen zoeken “hoe iets ook alweer moet“. De OSINT videodatabase wordt continu uitgebreid met nieuwe video’s (ook op aanvraag) zodat u altijd op de hoogte bent van nieuwe tips en tricks.

Toegang tot de database

Als cursist van Aware Online is één maand toegang tot (een deel van) de videodatabase automatisch inbegrepen. Bent u nog geen cursist bij ons? Dan kunt u ook los toegang tot onze videodatabase krijgen. Voor uzelf bijvoorbeeld, of voor uw team of organisatie. Hieronder ziet u onze tarieven voor de toegang tot onze OSINT videodatabase. Bent u benieuwd naar de video’s? Klikt u dan hier voor een overzicht.

Veelgestelde vragen

Welke video's staan er in de database?

Klik hier voor een overzicht van alle trainingsvideo’s. Onze OSINT videodatabase wordt elke week uitgebreid met nieuwe trainingsvideo’s.

Hoe vaak wordt er gefactureerd?

Uw licentie wordt jaarlijks gefactureerd en geeft u onbeperkt toegang tot onze OSINT trainingsvideo’s. U ontvangt een notificatie om u eraan te herinneren om uw licentie te verlengen. Automatisch verlengen van uw licentie is mogelijk op aanvraag.

Kan ik een offerte op maat ontvangen?

Uiteraard. Stuur daarvoor uw organisatiegegevens en het aantal licenties dat u wilt door naar info@aware-online.com en wij stellen een offerte op maat voor uw op.

Maken jullie video's op aanvraag?

Zeker. Geef uw wensen aan ons door via info@aware-online.com en wij maken zo spoedig mogelijk de video die u wenst.

Zijn de video's up to date?

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat alle video’s in onze OSINT videodatabase up to date zijn. Uiteraard kan het voorkomen dat een video niet meer werkt. Wij zullen in dat geval zo spoedig mogelijk een nieuwe video maken. Werkt een video niet meer? Geef het ons door via info@aware-online.com.

Zijn de tarieven inclusief omzetbelasting?

Bovenstaande tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Aware Online is als opleidingsinstituut aangemeld bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) waardoor wij onze opleidingen vrijgesteld van omzetbelasting mogen aanbieden. Wilt u een factuur met 21% omzetbelasting ontvangen dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Ik ben cursist, wat nu?

Als cursist van Aware Online is één maand toegang tot onze trainingsvideo’s standaard inbegrepen. U krijgt in dat geval toegang tot de video’s die horen bij de trainingsmodule die u volgt. Wilt u de toegang tot de OSINT videodatabase verlengen en/of uitbreiden? Selecteer dan een van bovenstaande licenties.

Inclusief handige zoekfunctie