+31 (0)765329610            info@aware-online.com
    Leeromgeving   |   Onderzoek   |   Werken bij   |   OSINT vacatures   |   Contact   |   

OSINT Meetup

17 september 2024

9:00- 17:00

Breda

149,- (Btw-vrij)

Luister naar OSINT-presentaties

Doe mee aan een OSINT challenge

Borrel gezellig mee

Zien we jou ook op onze OSINT Meetup?

     – Bram Martin, founder Aware Online

OSINT-meetup 17 september 2024

Bij Aware Online hechten wij waarde aan kennisdeling en netwerken. Daarom organiseren wij op 17 september 2024 opnieuw een OSINT Meetup. Tijdens deze bijeenkomst kun je luisteren naar diverse presentaties op het gebied van OSINT, kun je meedoen aan een OSINT-challenge en kun je netwerken met gelijkgestemden onder het genot van een hapje en een drankje.

Luister naar verschillende OSINT-presentaties
Werk in groepsverband aan een OSINT-challenge
Deel jouw kennis en leer van anderen
Doe nieuwe contacten op tijdens de netwerkborrel
OSINT Meetup - 17 september 2024

Voor deze OSINT Meetup vragen wij een kleine vergoeding. Uiteraard hopen we jou ook te zien op 17 september 2024 in Breda!

Over de OSINT Meetup

De OSINT Meetup van Aware Online is speciaal bedoeld voor OSINT professionals die het leuk vinden om op een informele manier kennis uit te wisselen en om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar te netwerken.

De OSINT Meetup is bedoeld voor rechercheursanalisten en onderzoekers van binnen de publieke en private sector en voor eenieder die zich in het kader van opsporing, handhaving, toezicht of intelligence bezig houdt met het vergaren van informatie op het internet.

De OSINT Meetup is onder andere geschikt voor medewerkers van de politie, defensie, inlichtingendiensten (AIVD, MIVD), bijzondere opsporingsdiensten (FIOD, ISZW-DO, NVWA-IOD, ILT-IOD), de Koninklijke Marechaussee, de Rijksrecherche, Teams Criminele Inlichtingen, toezichthouders (AFM, ACM, ISZW, ILT, NVWA), RIEC, LIEC, gemeenten, Douane, het UWV, verzekerings- en creditcardmaatschappijen, banken, particulier onderzoeksbureaus, redacties, journalistieke platforms, NGO’s, advocatenkantoren en bedrijven met interne fraude-afdelingen.

Het programma van de OSINT Meetup van 17 september 2024 zal de komende maanden worden vormgegeven.  Hieronder tref je alvast een opzet van het programma. Bekijk hier het programma van onze eerdere meetup van 6 juni 2023?

Tijdstip Wat
08:30 – 09:00 Inloop en registratie
09:00 – 09:15 Opening
09:15 – 10:15 Presentatie 1: N.n.t.b.
10:15 – 10:35 Pauze
10:35 – 11:30 Presentatie 2: N.n.t.b.
11:30 – 12:00 Toelichting OSINT Challenge
12:00 – 12:45 Lunchpauze
12:45 – 13:45 OSINT Challenge
13:45 – 14:15 Presentatie 3: N.n.t.b.
14:14 – 14:35 Pauze
14:35 – 15:15 Presentatie OSINT Challenge door teams
15:15- 15:45 Toelichting Challenge
15:45 – 16:00 Afsluiting
16:00 – 17:00 (Netwerk)borrel

OSINT Challenge

Tijdens de OSINT Challenge word jij ingedeeld in een groep waarmee je het samen met jouw teamleden kunt opnemen tegen andere teams. De bedoeling is namelijk dat je samen met jouw teamleden een OSINT Challenge oplost. Meer informatie over deze challenge ontvang je op de dag zelf. Maar we kunnen wel alvast vertellen dat je aan de bak kunt!

De prijs voor deze OSINT Meetup bedraagt € 149,- vrijgesteld van omzetbelasting*. In u geen Btw-vrijstelling heeft, kunnen wij deze meetup ook exclusief Btw aanbieden.

* De Aware Online Academy kan u deze workshop vrijgesteld van omzetbelasting aanbieden omdat Aware Online Academy een Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)-geregistreerd opleidingsinstituut is.

Voor deze OSINT Meetup zijn vermoedelijk slechts 50 plaatsen beschikbaar. Op deze manier houden wij onze bijeenkomst exclusief voor een select gezelschap.

Tijdens deze OSINT Meetup organiseren wij een OSINT Challenge die je in groepsverband maakt. Om mee te kunnen doen aan deze challenge adviseren wij je om de volgende zaken mee te brengen:

  • Een laptop
  • Een Mifi met 4G-verbinding

Indien je geen beschikking hebt over een eigen mifi kun je gebruik maken van het openbare Wifi-netwerk van het Leonardo Hotel Breda City Center.

De OSINT Meetup van 17 september 2024 wordt georganiseerd op locatie van het Leonardo Hotel te Breda.

Reizen met het openbaar vervoer

Het Leonardo Hotel Breda City Center is direct naast het Station Breda gelegen en is daardoor zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Reizen met de auto

Indien je met de auto reist kun je jouw auto parkeren op locatie van het Leonardo Hotel Breda City Centre. Parkeren op locatie van het hotel kan tegen een dagtarief van € 8,50,-. Mocht je hier gebruik van willen maken kun je het parkeerterrein oprijden waarna de slagboom zich opent. Bij de receptie krijg je vervolgens tegen betaling een uitrijkaart/munt. Parkeren op locatie van het nabijgelegen Qpark is ook mogelijk en bedraagt € 13,50, per dag. Op straat voor het hotel in de woonwijk kan ook tegen betaling geparkeerd worden.

Bij Aware Online hebben wij veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan. Wij begrijpen het als geen ander als jij anoniem aan onze OSINT Meetup wenst deel te nemen. Voor deze OSINT Meetup geven we jou zelf de keuze of je jouw naam en organisatie kenbaar wilt maken of dat je liever volledig anoniem blijft. Je kunt dit aangeven op het inschrijfformulier.