+31 (0)765329610            info@aware-online.com
    Leeromgeving   |   Onderzoek   |   Werken bij   |   OSINT vacatures   |   Contact   |   
Threads

Threads in Europa vanaf 14 december 2023

Gisteren verscheen er op de website van Nos.nl een bericht over Threads, hét Twitter-alternatief van Instagram. In het artikel lees je dat Threads waarschijnlijk vanaf donderdag 14 december 2023 om 12:00 beschikbaar is voor gebruikers in Europa. Op de website www.threads.net is op dit moment een klok zichtbaar welke aftelt naar de genoemde datum en het genoemde tijdstip.

Threads in Europa

Was Threads niet al eerder online?

Zeker wel, alleen niet in Europa. Het sociale mediaplatform is oorspronkelijk al sinds 5 juli 2023 in de lucht. Het kende binnen een paar dagen zelfs al 100 miljoen gebruikers. Wil je eerder al op Threads? Dan kan dat. Met een VPN ingesteld op een server uit de Verenigde Staten kun je Threads gewoon bekijken en gebruiken. Zie hieronder een screenshot van de inlogpagina.

Threads inloggen

OSINT-onderzoek op Threads

Met de komst van een alternatief voor Twitter in Europa is het voor jou als OSINT-onderzoeker interessant om onderzoek op Threads te kunnen verrichten. Uiteraard gaan wij jou hierbij helpen. Hou onze website en sociale media in de gaten of schrijf je in via de nieuwsbrief onderaan op deze pagina.