06 12 02 73 01 (spoed)             info@aware-online.com      
OSINT Vacatures   ★     OSINT Support   ★     Contact

Privacybeleid - Hoe gaan wij om met uw gegevens?

Op deze pagina treft u het privacybeleid van de Aware Online Academy. Ons privacybeleid is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018.

Algemeen

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van de Aware Online Academy. U dient zich ervan bewust te zijn dat de Aware Online Academy niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

De Aware Online Academy respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Door gebruik te maken van deze websites gaat u akkoord met het gebruik van uw gegevens zoals omschreven in deze Privacy Statement.

Wij wijzen u op uw recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en om misbruik daarvan te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Doeleinden

Uw gegevens worden verzameld en gebruikt voor de vier hieronder genoemde doeleinden. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doelen tenzij we hiervoor van tevoren uw uitdrukkelijke toestemming hebben verkregen.

1. Aanmelding voor trainingen

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze trainingen, dan vragen wij u om uw persoonsgegevens te verstrekken. Met het inschrijving voor een training gaat u akkoord met opslag van deze gegevens die noodzakelijke zijn voor de administratie ten behoeve van deze trainingen. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van de Aware Online Academy of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Wij bewaren uw gegevens gegevens conform de wettelijke bewaarplicht. Indien het bewaren van uw persoonsgegevens niet langer noodzakelijk is, zullen wij uw gegevens verwijderen.

2. Gebruik van formulieren

Wanneer u onze contactformulieren gebruikt of een e-mail aan ons verstuurd, bijvoorbeeld voor het stellen van vragen, dan is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van de Aware Online Academy of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. De gegevens die u op deze formulieren verstrekt bewaren we zolang als redelijkerwijs nodig is voor de afhandeling van uw vraag. Uw vraag kan daarnaast in ons archief bewaard worden en daar conform de wettelijke bewaarplicht worden opgeslagen. Wanneer het bewaren van uw persoonsgegevens niet langer noodzakelijk is, zullen uw gegevens worden vernietigd. Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen.

3. Aanmelding nieuwsbrief

U kunt zich via onze website aanmelden voor onze nieuwsbrief. Abonnees van onze nieuwsbrief kunnen zich te allen tijde afmelden via de afmeldlink onderaan iedere nieuwsbrief.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Cookies

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van de Aware Online Academy of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en ”“services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Juistheid van gegevens

Wij zijn zorgvuldig als het gaat om het geven van betrouwbare en actuele informatie aan de bezoekers van deze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze informatie altijd foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan de informatie op deze website geen rechten worden ontleend. Verder aanvaarden wij geen voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door de Aware Online Academy of door u aan de Aware Online Academy door middel van de website of anderszins langs elektronische weg.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, of suggesties voor verbetering, dan kunt u contact met ons opnemen.