Update Coronavirus    ★     OSINT vacatures   ★     OSINT support   ★     Contact
  • Nederlands
  • Engels

Onze klanten

Wij verzorgen trainingen en ondersteuning op het gebied van Open Source Intelligence (OSINT) voor rechercheurs, analisten en onderzoekers van binnen de publieke en private sector. Deze OSINT-trainingen en ondersteuning zijn geschikt voor eenieder die zich beroepsmatig en/of in het kader van opsporing, handhaving, toezicht of intelligence bezig houdt met het vergaren van informatie op het internet.

Aware Online Academy - Onze klanten

Bij de Aware Online Academy staat u als klant centraal. Wij vinden het namelijk belangrijk om met onze trainingen of ondersteuning aan uw wensen te voldoen. Naast onze open inschrijvingen verzorgen wij daarom regelmatig maatwerk-trainingen welke zowel qua duur en inhoud met u worden afgestemd. Deze trainingen kunnen op een van onze locaties of bij u in-company worden verzorgd. Dit geldt uiteraard ook voor onze ondersteuning.

Voor wie werken wij?

De politie
Defensie en inlichtingendiensten
Bijzondere opsporingsdiensten (FIOD, ISZW-DO, NVWA-IOD, ILT-IOD)
De Koninklijke Marechaussee
De Rijksrecherche
Teams Criminele Inlichtingen
Toezichthouders (AFM, ACM, ISZW, ILT, NVWA)
Gemeenten
Het RIEC en het LIEC
De Douane
Het UWV
Verzekeringsmaatschappijen
Creditcardmaatschappijen
Banken en advocatenkantoren
Particulier onderzoeksbureaus en recherchebureaus
Bedrijven met interne fraudeafdelingen

Meer informatie

Wilt u een OSINT-training bij ons volgen? Heeft u behoefte aan kortlopende of langdurige ondersteuning in uw onderzoek? Of kunnen wij u adviseren in uw OSINT-onderzoeken? Neemt u dan contact met ons op.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te bespreken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard bent u ook altijd welkom op onze locatie. De koffie staat klaar.

Onze certificeringen

De Aware Online Academy is als opleidingsinstituut geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast is de opleiding Certified Open Source Intelligence Specialist® namens het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION) geaccrediteerd door de Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN). Wij hebben bovendien een adviescommissie ingesteld welke toezicht houdt op de kwaliteit van de opleidingen.