+31 (0)765329610            info@aware-online.com
    Leeromgeving   |   Werken bij   |   OSINT vacatures   |   Contact   |   

Vacature: OSINT-trainer/specialist (24-32 uur)

Wil jij de wereld veiliger maken door OSINT-specialisten op te leiden en te begeleiden om hun werk zo goed mogelijk te doen? Solliciteer dan voor de functie van OSINT-trainer/specialist bij Aware Online en maak impact binnen ons snelgroeiende bedrijf. Klik hier om deze vacature in Pdf-formaat te bekijken.

Over Aware Online

Aware Online is een “top of the game” expertisecentrum gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen en ondersteuning op het gebied van Open Source Intelligence (OSINT) gevestigd in Breda. Het is onze missie om de OSINT-expertise van morgen te ontwikkelen en om deze toegankelijk te maken voor eenieder die OSINT inzet voor een veiligere wereld.

Ben jij onze nieuwe OSINT-trainer/specialist?

Als OSINT-trainer/specialist bij Aware Online geef jij les aan rechercheurs, analisten en onderzoekers afkomstig uit zowel de publieke als de private sector. Je zorgt ervoor dat zij gegevens uit open bronnen op het internet zo veilig, effectief en efficiënt mogelijk kunnen gebruiken in het kader van bijvoorbeeld opsporing, toezicht, handhaving en/of intelligence.

Naast dat je bij ons lesgeeft, hou jij je in de tijd dat je geen training geeft bezig met het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal en het up to date houden van bestaande trainingen. Je helpt mee met het schrijven van blogs en onze nieuwsbrief, bouwt verder aan onze digitale leeromgeving en helpt mee met de ontwikkeling van “My OSINT Buddy®”.

Je gaat bij ons aan het werk in een klein, ambitieus en dynamisch team waarin eigen initiatief en ideeën worden aangemoedigd en ondersteund. Je wordt begeleid door onze eigen trainers zodat je jezelf continu blijft uitdagen en ontwikkelen.

Wat wij van jou verwachten

Je hebt een grote passie voor OSINT en wilt graag “on top of the game” zijn.
Je hebt een sterk rechtvaardigheidsgevoel en je wilt dat gevoel inzetten om de wereld een veiligere plaats te maken.
Je hebt een HBO-/WO-diploma bij voorkeur in de richting van Rechtsgeleerdheid, Criminologie, Journalistiek, Cybersecurity en/of ICT.
Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van Open Source Intelligence (OSINT) en/of Social Media Intelligence (SOCMINT).
Je hebt een onderwijsbevoegdheid en/of je hebt ervaring met lesgeven en/of je hebt ervaring met het uitleren van OSINT-technieken.
Je bent parttime beschikbaar (contract op basis van 24-32 uur per week). Het is bij ons mogelijk om tijdens piekweken/-maanden meer te werken en om in “rustige” periodes (de zomer) meer vrij te zijn.
Je bent proactief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaan.
Je bent ambitieus en gepassioneerd om een bijdrage te leveren aan ons dynamische team.
Je bent sociaal en hebt een rustige, duidelijke en interactieve manier van lesgeven.
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
Je vindt het leuk om mee te bouwen aan onze snelgroeiende onderneming.
Je houdt van een informele werksfeer waarin iedereen het beste in elkaar naar boven haalt.

Wat je van ons en de functie kunt verwachten

Werken bij het meest toonaangevende OSINT-expertisecentrum van Nederland.
Lesgeven aan medewerkers van toonaangevende organisaties uit diverse sectoren.
Veel ruimte voor zelfontwikkeling, wij moedigen je aan en ondersteunen je zodat jij jouw persoonlijke doelen kunt bereiken.
Toegang tot een groot netwerk van OSINT-specialisten in Nederland en daarbuiten.
Flexibele werktijden, je deelt buiten lesdagen zelf jouw agenda in.
Een competitief salaris en een bonus als het goed gaat.
Een laptop van de zaak en een (vergoeding van) telefoon(-kosten).
Werken op kantoor in Breda (thuiswerken mogelijk) of op locatie van de klant.
Vakantie-uren in overleg afhankelijk van het aantal uren dienstverband.
Plezier op het werk: sociale activiteiten als borrels, uitjes, etentjes, enzovoorts.

Gemotiveerd om bij ons aan de slag te gaan?

Stuur je CV en motivatie vóór 26 april 2024 naar info@aware-online.com. Indien wij het in jou zien zitten, behoort het maken van een digitale OSINT-toets (vanuit huis) tot de sollicitatieprocedure. Op basis van jouw resultaten word je daarna uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.