06 12 02 73 01 (spoed)            info@aware-online.com
OSINT Videodatabase   ★     OSINT vacatures   ★     OSINT support   ★     Contact

Opleiding internet rechercheren

Tegenwoordig is er ontzettend veel informatie op het internet te vinden. In het huidige digitale tijdperk is recherchewerk via het internet niet meer weg te denken. Voor internetrechercheurs kan het lastig zijn om de snelle ontwikkelingen uit het vakgebied bij te houden. Voor deze rechercheurs is de opleiding internet rechercheren van Aware Online Academy een uitkomst.

Voor wie is de opleiding digitaal rechercheren bedoeld?

De opleiding internet rechercheren, ook wel opleiding digitaal rechercheren genaamd, is bedoeld voor rechercheurs, analisten en onderzoekers uit zowel de publieke als de private sector. Zo is onze opleiding onder andere geschikt voor medewerkers van de politie, bijzondere opsporingsdiensten, gemeenten, banken en particuliere recherchebureaus. Wanneer u regelmatig onderzoek op het internet verricht, kan deze opleiding erg relevant voor u zijn.

Opleiding internet rechercheren

Wat is de inhoud van de opleiding internet rechercheren?

Onze volledige SPEN-Registeropleiding tot "Certified Open Source Intelligence Specialist®" bestaat uit twee losse modules van elk drie lesdagen. In deze geaccrediteerde opleiding leert u om veilig en effectief te rechercheren op het internet, waarbij u zich houdt aan de voor u geldende wet- en regelgeving. U leert bovendien om uw onderzoeksresultaten te documenteren zodat u deze in een rapportage kunt presenteren.

Pas de opleiding naar uw wensen aan

Onze reguliere trainingen vinden plaats op basis van "open inschrijving" in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam of Utrecht. Deze reguliere trainingen kunnen wij echter ook "In-company" bij u op locatie verzorgen. Uiteraard is het ook mogelijk om een opleiding internet rechercheren op maat voor u samen te stellen. Neemt u daarvoor contact met ons op. De voertaal van onze trainingen is doorgaans Nederlands. Wij bieden onze trainingen echter ook (binnen en buiten Nederland) in het Engels aan.

Hoe kunt u zich inschrijven voor de opleiding internet rechercheren?

Denkt u dat de opleiding internet rechercheren voor u geschikt is en wilt u deze opleiding volgen? Dan dient u zich hier voor de start van de opleiding voor in te schrijven. U kunt zich door middel van dit inschrijfformulier aanmelden voor een van onze opleidingen. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!