OSINT vacatures   ★     Inloggen   ★     Contact
  • nl
  • en

Web archive tools

Op deze pagina treft u links naar websites en tools van derden die u kunt gebruiken in uw OSINT-onderzoek naar website archieven. In de tabel treft u de naam en omschrijving van web archive tools en treft u informatie over of u voor deze tools een (betaald) account nodig heeft. U kunt ook de filter gebruiken om te zoeken naar specifieke tools of naar de omschrijving daarvan.

NaamOmschrijvingInloggenPrijsLink
Archive.orgStaat bekend als "TheWayBackMachine"Niet vereistGratisLink openen
Archive.isArchiveren en zoeken in archievenNiet vereistGratisLink openen
Oldweb.todayOnderzoek naar website archievenNiet vereistGratisLink openen
TimeTravelOnderzoek naar website archievenNiet vereistGratisLink openen
CachedViewOnderzoek naar website archievenNiet vereistGratisLink openen
CachedPagesOnderzoek naar website archievenNiet vereistGratisLink openen

Over de OSINT-links

Op deze pagina treft u links naar diverse websites van derden. De Aware Online Academy heeft geen enkel belang in deze websites en is niet aansprakelijk voor het gebruik daarvan. Wij adviseren u ten alle tijden om af te wegen of het gebruik van tools van derden gewenst is.

In onze OSINT-trainingen adviseren wij u welke tools u kunt gebruiken, maar ook hoe u handmatig onderzoek kunt plegen. Op die manier weet u zeker dat u geen ongewenste sporen bij derden achterlaat en kunt u uw onderzoekshandelingen (beter) verantwoorden in juridische procedures.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het gebruik van bovenstaande websites? Neemt u dan contact met ons op. Bekijkt u ook daarnaast onze andere OSINT-tools.