Leeromgeving   |   Onderzoek   |   Werken bij   |   OSINT vacatures   |   Contact   |   

OSINT Tools - Onderzoek naar websites

Op deze pagina tref je links aan naar tools van derden die je kunt gebruiken in je onderzoek naar websites en domeinnamen. In het onderstaande overzicht vind je de naam van de tools, een korte beschrijving van de tools en staat beschreven of het gebruik van de tool gratis of betaald is. Klik op een tool om direct naar de website van de tool te gaan.

Over onze OSINT tools

Op deze pagina tref je links naar websites en tools van derden. De Aware Online Academy heeft geen enkel belang in het gebruik van deze websites en tools en is niet aansprakelijk voor het gebruik daarvaan. We adviseren je om te allen tijden een afweging te maken of het gebruik van tools van derden wenselijk is of niet.

In onze OSINT trainingen adviseren we je niet alleen welke tools je kunnen helpen in jouw onderzoek, maar leggen we je ook uit hoe je handmatig informatie over websites en domeinnamen in kaart kan brengen. Door handmatig te zoeken weet je zeker dat je geen sporen achterlaat op websites en tools van derden en kun je beter uitleggen wat je precies gedaan hebt mocht je jouw onderzoek juridisch moeten verantwoorden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over tools voor onderzoek naar websites? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze andere tools en tips op het gebied van Open Source Intelligence (OSINT).