Leeromgeving   ★    OSINT vacatures  ★    Contact  ★   

OSINT Tools - Cryptocurrencies

Op deze pagina treft u links naar websites en tools van derden die u kunt gebruiken in uw OSINT-onderzoek naar cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin of Ethereum. In de beschrijvingen hieronder treft u de naam en omschrijving van de tool en treft u informatie over of u voor deze tool een (betaald) account nodig heeft. Klikt u op een van de tools om direct naar de website van de tool te gaan.

Over de OSINT-tools

Op deze pagina treft u links naar diverse websites van derden. De Aware Online Academy heeft geen enkel belang in deze websites en is niet aansprakelijk voor het gebruik daarvan. Wij adviseren u ten alle tijden om af te wegen of het gebruik van tools van derden gewenst is.

In onze OSINT-trainingen adviseren wij u welke tools u kunt gebruiken, maar ook hoe u handmatig onderzoek kunt plegen. Op die manier weet u zeker dat u geen ongewenste sporen bij derden achterlaat en kunt u uw onderzoekshandelingen (beter) verantwoorden in juridische procedures.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het onderzoeken van cryptocurrencies als de Bitcoin, Litecoin of Ethereum? Neemt u dan contact met ons op. Bekijkt u ook daarnaast onze andere tools en tips op het gebied van Open Source Intelligence (OSINT).